Nieuws
Now Reading
Nieuws • Nog twee dagen om mee te doen aan de Indie Prize Showcase van Casual Connect in Amsterdam
0

Nieuws • Nog twee dagen om mee te doen aan de Indie Prize Showcase van Casual Connect in Amsterdam

by Matthijs Dierckx8 januari, 2014

Tijdens Casual Connect, dat van 11 tot en met 13 februari terugkeert in Amsterdam, krijgen indie gamestudio’s de kans hun werk te tonen en mee te dingen naar de Indie Prize. De prijs is in het leven geroepen om indiegames onder de aandacht te brengen van publishers, pers en collega developers. Om mee te doen moet een game wel uiterlijk 10 januari aanmeld zijn. Dat is dus over twee dagen. Op de website van Indie Showcase zien we al een behoorlijk stel Nederlandse inzendingen, maar daar kunnen we vast nog een paar bij.

Inzendingen gaan niet alleen mee met de Casual Connect-editie van Amsterdam, ook in Singapore (maart) en San Francisco (juli) is er ruimte voor deze games. Eind vorig jaar won Yoeri Staal op Casual Connect in Kiev in dezelfde competitie een prijs voor zijn Flash-game A Knight to Remember. Geef je game dus snel op hier.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.