Nieuws
Now Reading
Video • Eerste trailer voor Game Loading, Rise of the Indies
0

Video • Eerste trailer voor Game Loading, Rise of the Indies

by Matthijs Dierckx12 december, 2013

Na een succesvolle Kickstarter-campagne is er nu de eerste trailer voor Game Loading, Rise of the Indies. De documentaire-makers filmden onder andere in de Dutch Game Garden, en brachten daar — uiteraard — Vlambeer in beeld.

[blu_get_posts
title = “Meer video’s”
type_of_post = “post”
type = “grid”
show_categories = “141”
offset = “1”
per_page = “6”
show_excerpt = “0”
order_by = “newest”
columns = “3”
remove_load_more =”0″]

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.