Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Nieuwe Rotterdamse studio Dutch Melon debuteert met ‘endless faller’ Hurricane Rush
0

Uit Nu! • Nieuwe Rotterdamse studio Dutch Melon debuteert met ‘endless faller’ Hurricane Rush

by Matthijs Dierckx10 december, 2013

Een leuke twist op het populaire ‘endless runner’-genre is Dutch Melons eerste game: de endless faller Hurricane Rush. De Rotterdammers lanceerden hun f2p-game anderhalve week geleden en scoorden inmiddels een respectabele 23 duizend downloads.

De speler bevindt zich midden in een oorkaan (die overigens verdacht veel lijkt op een cycloon) en moet een zo hoog mogelijke valsnelheid bereiken. Daarbij is het zaak de vliegende koeien en eh.. haaien te ontwijken. Bekijk de trailer hieronder, dan snap je wat ik bedoel.

Hurricane Rush van Dutch Melon is verkrijgbaar in de App Store.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.