Nieuws
Now Reading
Video • ‘Autopret’? Ja, deze trailer wil je even zien
0

Video • ‘Autopret’? Ja, deze trailer wil je even zien

by Matthijs Dierckx9 december, 2013

Het begint als de zoveelste educatief verantwoorde game, maar ontaardt dan in iets dat daadwerkelijk leuk is. Autopret is een van de projecten van designer Sander van der Vegte, bekend van zijn werk aan Rocket Riot en Gatling Gears (en oud-columnist van Control Magazine).

De huidige, niet-publieke versie van Autopret is tot stand gekomen met financiële steun van onder meer het Gamefonds. Voor de uiteindelijk versie is Van der Vegte nog op zoek naar een investeerder. Dus, bij dezen: financiers met smaak  kunnen contact opnemen via me@sandervandervegte.nl

Overigens, uit Autopret is reeds Cty ontstaan — een tool waar we eerder over schreven.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.