Nieuws
Now Reading
Nieuws • Speel de demo van Lumini en help studententeam Speelbaars de winter door
0

Nieuws • Speel de demo van Lumini en help studententeam Speelbaars de winter door

by Eric Bartelson29 november, 2013

Een paar weken geleden toonden we hier de trailer van de game Lumini van het HKU studententeam Speelbaars. Inmiddels is de eerste speelbare demo hier te downloaden (PC). Lumini is onderdeel van een schoolproject van zes studenten. De game geldt als middel om uiteindelijk een bedrijf op te zetten.

Alle begin is moeilijk en met pas de eerste game in ontwikkeling is financiering niet heel voor de hand liggend. Vandaar de donatie-knop op de website. De mannen van Speelbaars hopen op deze manier in ieder geval licentiekosten van de software te betalen en genoeg geld op te halen om promotiewerk voor de game te verrichten.

In Lumini leidt je een zwerm ruimtevogels (andere mensen zien er een school vissen in) naar vrijheid in een vijandige omgeving vol bloeddorstige monsters. De beestjes (vogels of vissen, bekijk na de klik de video en oordeel zelf) zijn niet geheel hulpeloos, want met genoeg tactiek en momentum zijn zelfs de grote jongens (toegegeven, die lijken meer op vissen) te verslaan. Deel de zwerm in tweeën voor beter resultaat en verzamel energie om nieuwe Lumini te creëren. Kortom, speel de demo. Na de klik de game in actie.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.