Control
Now Reading
Awards • Het is vrijdagmiddag, laten we nog eens kijken naar die mooie nominatiefilmpjes
0

Awards • Het is vrijdagmiddag, laten we nog eens kijken naar die mooie nominatiefilmpjes

by Eric Bartelson29 november, 2013

Deze week sluiten we de coverage van de Control Conference 2013 en de Dutch Game Awards 2013 af met het openings- en afsluitende filmpje van de Dutch Game Awards. Als je erbij was, had je ze al gezien (op één van de negen schermen) in de grote zaal van Pakhuis de Zwijger in Amsterdam waar dit jaar voor het eerst het diner plaatsvond. Was je er niet bij? Ga er dan maar eens lekker voor zitten.

De filmpjes zijn een viering van al het goeds dat de Nederlandse gamesindustrie dit jaar heeft voortgebracht. De opening laat alle genomineerde games van de Dutch Game Awards 2013 een keertje voorbij komen. Zie jij ze allemaal? Het Control Industry Award-filmpje, nou ja… je begrijpt dat alle 9 genomineerden te zien zijn. Montage is zoals elk jaar in de kundige handen van Teun Vermeer (senior promomaker bij NET5 én freelancer). Kijken!

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.