Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • De nieuwe Tale of Tales prikkelt de zinnen
0

Uit Nu! • De nieuwe Tale of Tales prikkelt de zinnen

by Eric Bartelson6 november, 2013

Het Belgisch/Amerikaans kunst/indiegame-duo Tale of Tales zet met hun nieuwe game Luxuria Superbia een gewaagde stap in een nieuwe richting. Auriea Harvey en Michael Samyn breken met de orgastische kleurenpracht die Luxuria Superbia is, opzichtig met hun eerdere werk als The Path en The Graveyard. De game is nu uit voor ondermeer iOS, Android en PC.

Hoewel de game voor alle leeftijden is, sluimert er iets erotisch onder de toegankelijke gameplay waarin kleuren en geluiden reageren op de aanraking van de speler. Niet geheel verwonderlijk, want Luxuria Superbia is het resultaat van een project dat de connectie tussen seksualiteit, spiritualiteit en games onderzocht. Dit is de eerste uit een serie kleine games van Tale of Tales rond deze thema’s. Check na de klik de video’s, want de game is een genot om naar te kijken (en gezien de reacties van het publiek, ook om te spelen). Muziek is van Walter Hus.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.