Nieuws
Now Reading
AWARDS • Nominatie Control Industry Award 2013: ibb & obb van Sparpweed
0

AWARDS • Nominatie Control Industry Award 2013: ibb & obb van Sparpweed

by Redactie29 oktober, 2013

Deze game heeft een speciaal plekje in het papieren hart van Control Magazine. Ontwerper Richard Boeser won vijf jaar geleden de eerste (en vooralsnog enige) Control Scriptieprijs met de gedetailleerde beschrijving van zijn afstudeerproject ibb & obb. Boeser is een man van de lange adem, want pas dit jaar kwam zijn game dan eindelijk uit. Vergeet de single player, ibb & obb is bedoeld voor twee mensen, het liefst naast elkaar op de bank. Dat twee gezichtsloze poppetjes zoveel persoonlijkheid uitstralen is het wonder van een zorgvuldig ontwerpproces, waarin slimme puzzels, stijlvolle graphics en een fijn kabbelende soudtrack een perfecte harmonie bereiken.

Lees ook: Achtergrond • De geboorte van het geniale ibb & obb

Wil je ook stemmen voor de Control Industry Award? Meld je dan hier aan voor de Nieuwsbrief en ontvang deze vrijdag een stemformulier.

(Ben je al abo van de nieuwsbrief? Dan komt het stemformulier gewoon bij de volgende Borrelpraat)

About The Author
Redactie