Nieuws
Now Reading
Video • Eerste trailer van Steampunk-Roodkapje ‘Woolfe – The Redhood Diaries’
0

Video • Eerste trailer van Steampunk-Roodkapje ‘Woolfe – The Redhood Diaries’

by Matthijs Dierckx25 oktober, 2013

Zoals we vorige week al meldden, werkt het Vlaamse GriN aan een gewelddadige Steampunk-variant van… Roodkapje! De game draagt de naam Woolfe – The Redhood Diaries. Hieronder de eerste trailer voor die game.

In een comment op zijn Youtube-kanaal reageert GriN-oprichter Wim Wouters op de inderdaad wat houterige animatie: “Don’t worry… they were placeholder animations.”

Lees alles over de Vlaamse gamesindustrie in de komende uitgave van Control Magazine, deze verschijnt eind volgende week.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.