Control
Now Reading
Nieuws • Lead Concept Artist CD Projekt RED spreekt op Control Conference
0

Nieuws • Lead Concept Artist CD Projekt RED spreekt op Control Conference

by Matthijs Dierckx24 oktober, 2013

James Daly, Lead Concept Artist van CD Projekt RED’s nieuwe game Cyberpunk 2077 geeft een lezing tijdens de Control Conference op 19 november in Amsterdam.

Gedurende de afgelopen 17 jaar heeft Daly aan een flinke berg titels gewerkt., waaronder de klassieker Deus Ex. Momenteel werkt Daly dus aan Cyberpunk 2077, de grootschalige nieuwe RPG van de makers van The Witcher-serie.

De synopsis van Daly’s talk: Discussing the role of concept artists in video game development, including methodology and production pipelines.

PRO_LOGO_BIGControl Conference is het congres gericht op game developers en vindt plaats in Amsterdam op 19 november 2013.

Kaarten kosten 75 euro (ex. BTW) tijdens de Early Bird-periode (tot 1 november) voor de Pro Sessions (all access), het deel van het congres gericht op professionals. Daarnaast kunnen studenten en startende developers kaarten kopen voor de Indigo Classes, geprogrammeerd door Dutch Game Garden. Deze kosten 25 euro (incl. BTW).

James Daly is een spreker tijdens de Pro Sessions.

Meer informatie: www.controlconference.com.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.