Nieuws
Now Reading
Filmpje • Leid een zwerm ruimtevogels naar veiligheid in studentengame Lumini
0

Filmpje • Leid een zwerm ruimtevogels naar veiligheid in studentengame Lumini

by Eric Bartelson24 oktober, 2013

Derdejaars studenten van de HKU kregen een week de tijd om een team te formeren en een game te pitchen aan een jury. De ontwikkeling van die game en het opzetten van een bedrijf om de game daadwerkelijk uit te brengen is dan onderdeel van het leerjaar. Dit zestal opereert onder de naam Speelbaars en heeft onlangs de trailer van hun debuutgame Lumini gelanceerd.

In de game controleert de speler een zwerm ruimtevogels die een weg naar een betere plek zoekt, onderwijl lastig gevallen door grijpgrage monsters. Lumini ziet er veelbelovend uit, dus check de trailer na de klik. Binnenkort verschijnt de eerste speelbare demo online.

Speelbaars bestaat uit Niels Koopmans, Luc Veiga da Palma, Olof Moleman, Michiel van Tienhoven, Gijs Driesenaar en Steven Honders.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.