Control
Now Reading
Kort • Twee talks van Unity op Control Conference: ‘Optimisation in Unity’ en ‘2D Workflow in 4.3’
0

Kort • Twee talks van Unity op Control Conference: ‘Optimisation in Unity’ en ‘2D Workflow in 4.3’

by Matthijs Dierckx18 oktober, 2013

Unity’s Andy Touch geeft twee lezingen tijdens de Control Conference. Zijn eerste gaat in op een hot-topic onder developers voor mobile devices: optimisation. Hij deelt de beste development methodes die de performance het meest ten goede komen.

In een tweede talk gaat hij in op de onlangs aangekondigde native 2D workflow die Unity deze winter lanceert in de 4.3-update.
 

PRO_LOGO_BIGControl Conference is het congres gericht op game developers en vindt plaats in Amsterdam op 19 november 2013.

Kaarten kosten 75 euro (ex. BTW) tijdens de Early Bird-periode (tot 1 november) voor de Pro Sessions, het deel van het congres gericht op professionals. Daarnaast kunnen studenten en startende developers kaarten kopen voor de Indigo Classes, geprogrammeerd door Dutch Game Garden. Deze kosten 25 euro (incl. BTW).

Andy Touch is een spreker tijdens de Pro Sessions.

Meer informatie: www.controlconference.com.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.