Control
Now Reading
Nieuws • Geen video-opnames, wel volle zaal bij Control Gamelab over Game Trailers
0

Nieuws • Geen video-opnames, wel volle zaal bij Control Gamelab over Game Trailers

by Matthijs Dierckx25 september, 2013

Oopsie… Tja, wanneer slechts twee personen van de gebruikelijke zevenmans-crew beschikbaar zijn voor een Control Gamelab, is het wachten tot er iets misgaat. Dat gebeurde gelukkig niet tijdens de show, waarin Rik Nieuwdorp zich een waardige invaller toonde voor presentator Eric Bartelson. Maar de livestream, nou die is dus niet opgenomen.

Jammer dus voor degenen die er niet bij waren gisteren. Maar met bijna 200 bezoekers was de zaal in elk geval goed gevuld en ik moet zeggen, het was een van de betere edities. We lieten een schare gasten aan het woord over het fenomeen game trailers en Teun Vermeer ramde gedurende het programma de eerste gameplay trailer in elkaar voor The Flock. Deze verschijnt dus binnenkort wel online, maar de rest van het programma is vertrokken naar de digihemel.

De foto’s, die hebben we in elk geval nog wel:

En de links bij de verschillende onderwerpen:

Control Gamelab is een co-productie van Control Magazine en Pakhuis de Zwijger. Dank aan de Hogeschool van Amsterdam. Foto’s: Arno Landsbergen.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.