Nieuws
Now Reading
Nieuws • Tweede aflevering in de March of War soap gaat over de jacht op Che Guevara
0

Nieuws • Tweede aflevering in de March of War soap gaat over de jacht op Che Guevara

by Redactie Online10 september, 2013

De Free-to-Play-Cross-Platform-Episodic-Story-Driven-Online-Multiplayer-Turn-Based-Strategy March of War van Isotx heeft nu de tweede aflevering van het overkoepelende verhaal. In Tropical Thunder is iedereen op jacht naar de beroemde vrijheidsstrijder (of terrorist, afhankelijk van je politieke kleur) Che Guevara. In de ondoordringbare Zuid Amerikaanse jungle zijn verschillende facties aan het strijden tegen elkaar en de elementen om de bebaarde cultfiguur in handen te krijgen. Check na de klik voor de trailer met het verhaal.

Speel de game zelf tijdens Indigo, op 28 september in het stadhuis in Utrecht. Daar zijn ongeveer dertig indiegames uit Nederland te bewonderen én natuurlijk te spelen.

About The Author
Redactie Online