Nieuws
Now Reading
Nieuws • Megabyte Punch van Reptile Games ook langs Steam Greenlight
9

Nieuws • Megabyte Punch van Reptile Games ook langs Steam Greenlight

by Eric Bartelson29 augustus, 2013

De tweede Nederlandse game is langs Steams -door velen vervloekte- Greenlight procedure gekomen. Megabyte Punch van Reptile Games volgt daarmee in de voetsporen van Verdun van M2H/Blackmill die dat ruim een maand geleden al eens deed. Met de toelating tot de populaire online shop is weer een doel gehaald door het jonge team van Reptile Games.

Megabyte Punch is ooit ontstaan uit het idee ‘iets tofs te doen‘ met een groepje gelijkgestemde developers  Alle fasen van het development zijn grotendeels bekostigd door vroegtijdige verkopen van het spel. Zo konden consumenten al de game kopen toen hij nog in Alpha was en heeft hij ook meegedraaid in diverse bundels zoals de Green Light Bundel en Indie Game Stand. Megabyte Punch staat al bijna een jaar in Greenlight, maar heeft het dan nu toch eindelijk gehaald. Na de klik de launch trailer.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.