Nieuws
Now Reading
Nieuws • Is dit de meest foute game-campagne ooit? Wellicht.
1

Nieuws • Is dit de meest foute game-campagne ooit? Wellicht.

by Matthijs Dierckx28 augustus, 2013

Nu staat ISOTX al niet bekend om haar subtiliteit, maar de postkaarten die de Utrechtse online-rts-f2p-studio meenam naar Gamescom gaan nog een stapje verder. Ze zijn schandalig-slash-komisch* politiek incorrect.

Om March of War onder de aandacht te brengen spelen ze in op enkele antieke anti-Duitse gevoelens. Zo is er de kwestie van de gestolen fietsen (zie boven) en een kaart met een foto van een platgebombardeerd… Keulen (hoewel enigszins vermomd als Parijs):

mow-WishYouWereHere

Reacties ter plaatse varieerden van ‘moet dat nou’ tot hilarisch gelach. Wat wij ervan vinden? Dit.

Bekijk hieronder de politiek incorrecte set:

*Afhankelijk van je eigen gevoeligheid

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.