Nieuws
Now Reading
Gamescom 2013 • Japanse developer Suda 51 speelt The Flock: “Scary… It’s so scary”
0

Gamescom 2013 • Japanse developer Suda 51 speelt The Flock: “Scary… It’s so scary”

by Alessandra van Otterlo26 augustus, 2013

Het is vrijdagmiddag. Na drie lange dagen Gamescom zit de standbemanning van het Holland Paviljoen te wachten op de vrachtwagen die de Indigokasten weer naar Utrecht brengt. De versieringen zijn van de muur en iedereen is al naar huis, behalve de mannen van Vogelsap en Digital Dreams.

Plots komt er een Aziatische meneer de stand op hollen met in zijn kielzog een andere heer en een dame. Hė, is dat niet… Ja, het is Goichi Suda, oftewel Suda 51 (No More Heroes, Lollipop Chainsaw, Killer is Dead). De avond daarvoor is Jeroen van Hasselt van Vogelsap de Japanner op het Wargaming feest tegen het lijf gelopen. En zoals het een enthousiaste jonge developer betaamt, vraagt hij Suda om naar hun game The Flock te komen kijken. De laatste belooft dit te doen en warempel, hij maakt zijn belofte waar. Wat hij van de game vond kan je in de onderstaande video zien. Uiteraard laten de mannen van Digital Dreams deze kans niet aan zich voorbij gaan en vragen zij Suda ook Metrico spelen.

Zie hier het filmpje van Suda die Metrico aan het spelen is.

suda 51 metrico

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).