Nieuws
Now Reading
Kort • Abstraction Games port Awesomenauts naar PlayStation 4
0

Kort • Abstraction Games port Awesomenauts naar PlayStation 4

by Matthijs Dierckx15 augustus, 2013

Angry Birds, Cut the Rope, Hotline MiamiAbstraction Games uit Valkenswaard heeft inmiddels een aardige portfolio aan ports richting diverse PlayStation-platformen. Daar komt binnenkort een Nederlandse game bij: Control Industry Award-winnaar Awesomenauts van Ronimo Games.

De releasedate is nog niet bekend, wel dat de PlayStation 4-versie alle content bevat die de Utrechtse studio voor de PC-versie heeft geproduceerd. En dat is een berg.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.