Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Eerste aflevering in de March of War saga gaat over het Rode Gevaar
0

Uit Nu! • Eerste aflevering in de March of War saga gaat over het Rode Gevaar

by Eric Bartelson5 augustus, 2013

De Free-to-Play-Cross-Platform-Episodic-Story-Driven-Online-Multiplayer-Turn-Based-Strategy March of War van Isotx, die begin juli uitkwam, heeft nu de eerste aflevering van het overkoepelende verhaal. In Soviet Storm zijn het de communisten die oprukken door Europa en Parijs innemen. Genoeg aanleiding voor flink wat potjes knokken. Vooralsnog alleen voor de PC en Mac via Steam Early Access en de eigen website, later dit jaar (‘in de zomer’) verschijnen de tabletversies.

March of War laat spelers het tegen elkaar opnemen in een eindeloze oorlog tussen zes partijen in een alternatieve Tweede Wereldoorlogsetting. Denk aan waanzinnig rijdend en vliegend oorlogstuig in dieselpunk-stijl. Het is niet alleen maar vechten, er is ook ruimte voor diplomatie, onderhandeling en verraad. De game komt met een verhaal in afleveringen, nu dus Soviet Storm, de volgende is op 5 september met de prikkelende titel: Tropical Thunder. Check na de klik de trailer.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.