Nieuws
Now Reading
Filmpje • Graven naar goud met Gold Diggers van Gamistry
0

Filmpje • Graven naar goud met Gold Diggers van Gamistry

by Eric Bartelson5 augustus, 2013

De Amsterdamse studio Gamistry, inderdaad die van Munch Time, heeft vandaag een nieuwe trailer online gezet voor de binnenkort te verschijnen Gold Diggers, een endless runner game met in de hoofdrol een steampunk drill-trein die in de aardkost naar goud graaft. De game komt op 15 augustus uit voor iOS apparaten.

De speler neemt plaats in een graafmachine die als een mol dwars door de aarde boort en ondertussen goud oppikt. Maar de aardkost zit vol gevaren en met een flinke dosis geluk, vaardigheid en bij elkaar gespaarde (of gekochte) upgrades graaf je jezelf naar een high score.

blGoldDiggers

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.