Nieuws
Now Reading
Video • WeirdBeard komt met bijzondere Tetris-variant: 99 Bricks — Wizard Academy
0

Video • WeirdBeard komt met bijzondere Tetris-variant: 99 Bricks — Wizard Academy

by Matthijs Dierckx2 augustus, 2013

WeirdBeard, makers van de fameuze Control Kerst Game 2012 (weet u nog?), heeft een aardige variatie op Tetris bedacht. We kunnen dit heel ingewikkeld lopen uitleggen, of u klikt op de trailer hieronder. Dan snapt u hem meteen.

99bricks.net

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.