Nieuws
Now Reading
Nieuws • ‘Try before you cloud’ is succesvol voor Kalydo
0

Nieuws • ‘Try before you cloud’ is succesvol voor Kalydo

by Eric Bartelson29 juli, 2013

Soms is het fijn als je eerst eens even kunt test draaien voordat je overgaat tot aanschaf. Dat is zo als je een game koopt, of iets duurder zoals een auto. Datzelfde geldt ook voor een cloud gaming platform service als Kalydo. Al een paar jaar timmert Eximion uit Eindhoven succevol aan de weg en is het een grote speler op het gebied van cloud gaming met klanten als Cartoon Network, Gameforge en Gamigo.

Tijdens Develop 2013 in Brighton startte het bedrijf een actie waarbij bedrijven een maand lang kosteloos de service van Kalydo kunnen testen. Dat werpt nu zijn vruchten af, want de reacties zijn positief volgens mede-oprichter Chris van der Linden. Inmiddels gebruikt ook Rosigra de cloudoplossing van Kalydo voor de nieuwe MMO Order of Magic. Na de klik een video over hoe Kalydo werkt. Vanaf de eerste klik is de speler binnen een minuut aan het spelen, terwijl ondertussen nieuwe content op de achtergrond inlaadt.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.