Control
Now Reading
Publicatie • Lees online: Serious Games-special 2013/2014
0

Publicatie • Lees online: Serious Games-special 2013/2014

by Matthijs Dierckx22 juli, 2013

Op het moment van schrijven zijn we nog druk bezig met de distributie van de papieren editie van de nieuwe, jaarlijkse Serious Games-special. Dit is een uitgave gericht op potentiële opdrachtgevers van applied games studio’s met veel praktijkvoorbeelden en uitleg over de verschillende toepassingsgebieden.

U leest hem hieronder — en uiteraard staat het iedereen vrij het magazine te delen, te downloaden of te embedden op een eigen website. Gebruik daarvoor deze link: issuu.com/controlmagazine/docs/serious_games_2013_by_control_magaz)

Een bijzondere dank aan alle deelnemende studio’s, InvestUtrecht en TFI.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.