Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Candy Mountain Massacre Revenge van Xform is een bitterzoete shooter
0

Uit Nu! • Candy Mountain Massacre Revenge van Xform is een bitterzoete shooter

by Eric Bartelson15 juli, 2013

Hou je insulineshot gereed, want Xform heeft het vervolg van de browsergame Candy Mountain Massacre op zich genomen en die met de toevoeging ‘Revenge’ op Adult Swim gelanceerd. Het is een third person shooter in de zoete snoepjeswereld Candy Mountain.

Wij hebben geen verhaal kunnen ontwaren, maar we kunnen ons voorstellen dat de felgekleurde wereld gemaakt van snoepgoed wordt bedreigd door… ja door wat eigenlijk? De ondode inwoners van Candy Mountain? Aangevreten teddyberen, psychopatische dwergen en nare engeltjes worden gedropt uit vliegende taarten met guns. Ja ja, de wereld van Candy Mountain is er eentje die je normaal op een wilde vrijdagnacht meemaakt. Speel de game hier. Na de klik bewegend beeld en de traditionele quote van de makers.

CMMRScreen_05

Xform-bazen Pieterik: “We hebben onze bijdrage geleverd aan de gender discussie zoals die nu gevoerd wordt in de industrie. Bij ons kan je alleen kiezen voor een vrouwelijke hoofdrolspeler. Dat vinden we belangrijk. Dat we extra veel tijd hebben gestoken in het modelleren van 3D billen is dan ook onontbeerlijk gebleken. De beste Candy Mountain Masacre-shooter sinds de vorige. Met gemak!”

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.