Nieuws
Now Reading
Video • Nott Won’t Sleep: Hoe schattig kan een game zijn?
0

Video • Nott Won’t Sleep: Hoe schattig kan een game zijn?

by Matthijs Dierckx10 juli, 2013

Nott won’t sleep is de nieuwe game van Monobanda, ontwikkeld in opdracht van Developlay en in samenwerking met Renate Dorrestein. Monobanda-artist Liselore Goedhart heeft zich helemaal uitgeleefd en prachtige visuals opgeleverd — geheel in haar inmiddels bekende eigen stijl.

Deze voor-het-slapen-gaan-app verschijnt binnenkort in de App Store. Bekijk alvast de met cuteness overlopende trailer:

Muziek en audio komen van Claynott, eh… Claynote.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.