Nieuws
Now Reading
Video • Met deze game won het NHTV-team de Brains Eden-gamejam. Alweer. (UPDATE)
3

Video • Met deze game won het NHTV-team de Brains Eden-gamejam. Alweer. (UPDATE)

by Matthijs Dierckx10 juli, 2013

Tijdens het Brains Eden Gaming Festival in Cambridge, streden 31 teams in een gamejam voor de winst. Aan het eind van de rit kwam het spel van de Bredase NHTV als winnaar uit bus, in beide categorieën. Wie de trailer ziet, snapt wel waarom.

Ook vorig jaar won het team uit Breda de prijs. Die winnende (en erg vermakelijke) game is hier te spelen.

UPDATE: De game staat inmiddels online.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.