Nieuws
Now Reading
Video • Eerste editie Serious Gaming Festival in Leeuwarden
0

Video • Eerste editie Serious Gaming Festival in Leeuwarden

by Eric Bartelson5 juli, 2013

Het is inmiddels twee weken geleden maar de eerste editie van het Serious Gaming Festival op de NHL in Leeuwarden was een een geslaagd evenement. Even wat cijfers: Het eendaags festivalevenement is door de dag heen bezocht door 174 geregistreerde bezoekers. Er waren drie keynotes, 14 Power Play Sessies, even zo vele Live Demo’s op de Expo, drie Specials en diverse netwerkmomenten in de Festival lounge. Hieronder zie je een korte impressie van de dag, na de klik kun je kijken naar de openings keynote van Ernest Adams (Game and Play, Trends in (serious) Gaming) en de keynote van Bernard Maarsingh en Jop Wielens (Psychologie en Gaming).

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.