Nieuws
Now Reading
Event • Ook dit jaar Molyjam bij de Dutch Game Garden
0

Event • Ook dit jaar Molyjam bij de Dutch Game Garden

by Eric Bartelson3 juli, 2013

Dit weekend wordt voor de tweede keer een Molyjam georganiseerd door Zuraida Buter. Molyjam? Je weet wel, de wereldwijde game jam in de spirit van de tweets van Peter Molydeux, de satirische twittter persona gebaseerd op Peter Molyneux. Vorig jaar leverde de eerste editie meer dan 200 knotsgekke experimentele games op.

Dit jaar dienen de uitspraken van Peter Molyneux zelf als basis voor het thema van de jam. Dat levert waarschijnlijk even waanzinnige games op. Inschrijven kan nog tot donderdag en wel hier. De jam begint vrijdag om 19 uur en op zondag 18 uur worden de games gepresenteerd aan het publiek.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.