Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • March of War van Isotx is uit voor PC en Mac
0

Uit Nu! • March of War van Isotx is uit voor PC en Mac

by Eric Bartelson2 juli, 2013

Na een wat curieuze Facebook campagne, waarin binnen een paar weken meer dan 100.000 likes werden binnengesleept, heeft Isotx de (hou je vast:) Free-to-Play-Cross-Platform-Episodic-Story-Driven-Online-Multiplayer-Turn-Based-Strategy March of War gelanceerd. Vooralsnog eerst voor de PC en Mac via Steam Early Access, later dit jaar (‘in de zomer’) verschijnen de tabletversies, die het cross-platform gedeelte nog interessanter maken.

March of War laat spelers het tegen elkaar opnemen in een eindeloze oorlog tussen zes partijen in een alternatieve Tweede Wereldoorlogsetting. Denk aan waanzinnig rijdend en vliegend oorlogstuig in dieselpunk-stijl. Het is niet alleen maar vechten, er is ook ruimte voor diplomatie, onderhandeling en verraad. De game komt met een verhaal dat in afleveringen verteld wordt. Dit is de eerste aflevering ‘World Aflame’. Vanaf 1 Augustus verschijnt elke maand een nieuwe gratis aflevering die mede bepaald wordt door de spelers. Isotx geeft ze namelijk elke keer keuzes over de nieuwe content via deze website. De eerst volgende keuze is voor de nieuwe aflevering ‘Soviet Storm’, wie is jouw favoriete communist? Marx, Lenin of Stalin? Download de game gratis hier en check na de klik het filmpje waarin Isotx-baas Vincent van Geel en Producer Tim van Geel uitleg geven over March of War.

March of War art

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.