Nieuws
Now Reading
Nieuws • Cook and Becker verkoopt nu ook Journey kunst
0

Nieuws • Cook and Becker verkoopt nu ook Journey kunst

by Eric Bartelson27 juni, 2013

De mannen van Cook and Becker, kunsthandelaar in digitale kunst van onder andere game artists, hebben een nieuwe collectie binnen van weer een topgame. Dit keer is het de kunst van PS3 hit Journey dat de show steelt. De serie van 8 prints is geselecteerd en gemaakt in samenwerking met Journey’s art director Matt Nava. Ze zijn genummerd en gesigneerd door Nava en Journey’s creative director Jenova Chen van de studio thatgamecompany.

Cook and Becker had onlangs ook al exclusief artwork van BioShock Infinite, Mass Effect en Mirror’s Edge te koop. Het zijn vooral deze collecties die Cook and Becker nu ook internationaal op de kaart zet. Check na de klik een paar van de werken. Bekijk hier de hele collectie.

Journey 2

journey-4

Journey 3

 

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.