Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Abstraction Games doet de port van Hotline Miami naar PS Vita en PS3
0

Uit Nu! • Abstraction Games doet de port van Hotline Miami naar PS Vita en PS3

by Eric Bartelson26 juni, 2013

Zelf noemen de mannen van Abstraction Games het ‘porten + +’, omdat ze ook nieuwe functionaliteit en features hebben toegevoegd aan de PS3- en PS Vita-versie van Hotline Miami van Dennaton Games. Creative Director Tj’ièn Twijnstra is tevreden met de klus: Dit was na Angry Birds en Cut the Rope weer een enorm prestigeproject voor ons en we zijn echt heel erg trots op het eindresultaat.”

Wat heeft de studio uit Valkenswaard allemaal gedaan met de PC indie hit? Twijnstra: “De game draait op beide platformen op 60 fps en de stabiliteit is flink verbeterd. We hebben een nieuw lock-on targeting systeem geïntroduceerd, speciaal voor de console versie. De Vita maakt hierbij gebruik van het front-touch scherm.  En we hebben een nieuw masker toegevoegd, ‘Russel – The raging bull’ als knipoog naar de film met Robert de Niro en de oerhollandse koe.” De game is te koop via PSN of probeer hem anders hier te winnen. Na de klik de trailer.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.