Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Plan-It Commander van Ranj Serious Games en Healthy Solutions
0

Uit Nu! • Plan-It Commander van Ranj Serious Games en Healthy Solutions

by Eric Bartelson20 juni, 2013

Gisteren is Plan-It Commander gelanceerd, een online game voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Het is vooral bedoeld voor ‘drukke’ kinderen, ADHD-ers die moeite hebben met regelmaat, rust en plannen. De game wordt uitgegeven door Healthy Solutions B.V., een onderdeel van Johnson & Johnson, een multinational die actief is met farmaceutische-, medische- en consumentenproducten. Dit is hun eerste serious game.

De door Ranj gemaakte game stuurt spelers op een ruimtereis op zoek naar mineralen. Als onderdeel van B.O.E.M. (Buitenaardse Ontdekkingen Expedities en Mineralen) stuurt de speler een team Rangers aan. Een groot deel van de gameplay bestaat uit het op voorhand uitstippelen van de route, vooruit plannen en samenwerken. De game is niet gratis, voor 37,50 euro krijgt één speler toegang tot Plan-It Commander. Na de klik de trailer.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.