Nieuws
Now Reading
Nieuws • Ook Paladin Studios schakelt Kickstarter in voor nieuwe game
0

Nieuws • Ook Paladin Studios schakelt Kickstarter in voor nieuwe game

by Eric Bartelson20 juni, 2013

Another day, another Kickstarter. Vandaag is het Paladin Studios die de collectieve kracht (lees: geld) van het publiek aanroept voor de nieuwe game LFG – The Fork of Truth. LFG is natuurlijk Looking For Group, de amusante webcomic over de evil Warlock Richard en zijn groepje volgelingen. Paladin werkt nauw samen met Blind Ferret, de makers van de comic en is op zoek naar een bedrag van 600.000 dollar. Daarvan is overigens de eerste 23.000 dollar al binnen.

The Fork of Truth is een 4 player co-op hack & slash RPG, precies het genre wat je bedenkt bij het lezen van de comic. Paladin heeft een eerste demo opgeleverd en mikt op een release in december volgend jaar, mits de financiering rondkomt natuurlijk. Check hier de Kickstarter pagina, na de klik het filmpje en wat artwork.

LFG screenshots

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.