Nieuws
Now Reading
Video • Gameplay van World of Diving – gaat Vertigo Games zijn doel van 75.000 euro halen?
0

Video • Gameplay van World of Diving – gaat Vertigo Games zijn doel van 75.000 euro halen?

by Eric Bartelson14 juni, 2013

Nog maar 19 dagen en nog iets meer dan 60.000 euro te gaan in de crowdfundingcampagne van Vertigo Games voor World of Diving. Met de video die vandaag is vrijgegeven hopen de Rotterdammers twijfelaars over de streep te trekken. Het moet gezegd, World of Diving ziet er prima uit, ook zonder Oculus Rift op je hoofd. In alle communicatie is de VR bril wel erg nadrukkelijk naar voren gekomen. Het is een fantastisch ding, maar wellicht schrikt het meer casual spelers af. Check de video hieronder en bestel de game alvast hier en maak zo het development mogelijk.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.