Nieuws
Now Reading
Nieuws • Killzone Shadow Fall maakt indruk op E3
0

Nieuws • Killzone Shadow Fall maakt indruk op E3

by Matthijs Dierckx12 juni, 2013

‘Team Holland’ bestaat deze E3 zo’n beetje uit Halo: Spartan Assault, ibb & obbLuftrausers en natuurlijk Killzone Shadow Fall. Met name die laatste maakt een goede indruk.

IGN.com wijdde een flink artikel aan de nieuwe Killzone onder de kop Killzone: Shadow Fall Has Made Me A Believer. “Guerrilla Games may very well have something special on their hands, and as a Killzone skeptic turned could-be believer, I can’t wait to see and play more”, schrijft Colin Moriarty.

Ook Destructoid is onder de indruk: “Shadow Fall is shaping up to be the type of game that is actually worthy of ushering in a new generation of consoles” (lees: Killzone: Shadow Fall looks like a strong launch title).

Gamespot heeft een half uur video met een berg nieuwe gameplay en een interview met Hermen Hulst (na de klik).

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.