Nieuws
Now Reading
Nieuws • Ben je mobile game developer? Maak dan kans op twee weken Chartboost University in San Francisco
0

Nieuws • Ben je mobile game developer? Maak dan kans op twee weken Chartboost University in San Francisco

by Eric Bartelson10 juni, 2013

Chartboost is een technologie platform voor mobile games. Het is een Amerikaans bedrijf en onlangs hebben ze een Europees kantoor geopend in Amsterdam waar Ilja Goossens nu een team van vijf man leidt. Tijdens Gamelab (nee niet onze Gamelab, maar die andere) in Barcelona, op 26 t/m 28 juni, organiseert Chartboost een Indie Developer Competition. Vijf teams presenteren hun game daar aan een panel ‘industry experts’ met ondermeer mensen van Rovio. De winnaar mag twee weken volledig betaald naar San Franciso voor de volgende Chartboost University.

Hoe doe je mee? Klik hier en vul het formulier in. Zijn wel wat voorwaarden. Je bent mobile game developer. Je hebt een werkende demo. Je hebt de game nog niet gelanceerd. Je kan naar Barcelona komen eind juni. Ja? Vul dan snel in. Succes! Negeer de genoemde deadline van 9 juni, want die is uitgesteld naar 13 juni.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.