Nieuws
Now Reading
Video • Gunslugs van Orangepixel draait op wel een heel bijzonder platform
0

Video • Gunslugs van Orangepixel draait op wel een heel bijzonder platform

by Eric Bartelson5 juni, 2013

Gunslugs van Orangepixel is te spelen op Android- en iOS devices. Tot zover geen schokkend nieuws. Driekwart van de Nederlandse entertainmentgames komt daar voor uit. Onlangs werd bekend dat de game ook in de launch line up van de Ouya staat. Dat is al minder voor de hand liggend. Maar onderstaande video geeft Gunslugs wel een heel bijzonder platform. De game speelt namelijk op een Google Glass. Developers van Green Throttle, makers van controllers voor Android devices, hangen hun controller aan een Google bril en spelen de game. Ziet er nog wat raar uit, maar over een tijdje doen we het allemaal. Misschien.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.