Nieuws
Now Reading
Video • Trailer voor Halo: Spartan Assault van Vanguard Games
0

Video • Trailer voor Halo: Spartan Assault van Vanguard Games

by Matthijs Dierckx4 juni, 2013

Zoals we eerder al schreven, de gameplay van Halo Spartan Assault heeft nogal wat weg van Gatling Gears, Vanguards vorige titel. Bekijk het zelf in de eerste trailer van de eerste Halo-game voor touch devices.

Na de klik de trailer.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.