Nieuws
Now Reading
Nieuws • De wereld van Halo: Spartan Assault is mooi, laten we ‘m opblazen
0

Nieuws • De wereld van Halo: Spartan Assault is mooi, laten we ‘m opblazen

by Eric Bartelson4 juni, 2013

Nog geen uur geleden aangekondigd doet Halo: Spartan Assault de ronde over internet. Vanguard Games merkt ongetwijfeld de krachten die aan het werk zijn nu ze werken met  wereldberoemd game IP. Het is bijzonder voor de Amsterdammers om te werken aan de Halo-serie, zeker omdat ze de eerste top down versie van de game maken. Halo: Wars van Esemble Studios was de andere vreemde eend in de bijt, het was immers een RTS (en de zwanenzang van de studio, maar dat terzijde).

De game bevat 25 levels op diverse locates. De trailer (zie de post hieronder) geeft al een goed beeld van wat je allemaal kan verwachten en deze screenshots bieden verder een inkijkje in de ongastvrije (maar oh zo mooie) wereld van Halo: Spartan Assaault. De game komt uit in juli (ja inderdaad, volgende maand) voor Windows 8 en Windows Phone 8 en kost net geen 7 dollar. Mooie plaatjes kieken na de klik.

Halo Spartan Assault Screenshot - Grizzly Last Stand

 

Halo Spartan Assault Screenshot - Wraith Assault

 

Halo Spartan Assault Screenshot - Forerunner Interior

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.