Nieuws
Now Reading
Nieuws • Puzzels in Toki Tori 2 te moeilijk? Ontwerp ze lekker zelf dan
0

Nieuws • Puzzels in Toki Tori 2 te moeilijk? Ontwerp ze lekker zelf dan

by Eric Bartelson31 mei, 2013

Eén van de (weinige) kritiekpunten in de reviews van Toki Tori 2 voor Wii U was de moeilijkheid van de puzzels. Ontwikkelaar Two Tribes wist met de twee basiselementen fluiten en stampen in combinatie met omgeving en aanwezige fauna de meest ingenieuze puzzels te bedenken. Spelers werden vrijgelaten om te experimenteren, maar de afwezigheid van tekst en uitleg bleek voor sommigen te veel. Met de aankomende release op Steam geeft Two Tribes alle Toki Tori 2 spelers de kans zelf levels te bouwen en puzzels te verzinnen met de bijgevoegde editor.

De totstandkoming van Toki Tori 2 was vanaf het begin te volgen op Steam. Het was voor de hardcore fans daar dan ook wat zuur dat de game eerst op Wii U uitkwam. Om de trouwe Steam fans te belonen is de Toki Tori 2 nu voorzien van een + (plus). Waarom? Omdat dit niet dezelfde versie is als de Wii U. De game is aangepast en opgepoetst. Op 2 juli komt ie uit en dan verschijnen waarschijnlijk snel daarna de eerste user levels via Steam workshop.

tokitori2+_windmills

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.