Nieuws
Now Reading
Nieuws • Eerste Wereldoorlog-shooter Verdun wacht op toelating in Steam Greenlight
0

Nieuws • Eerste Wereldoorlog-shooter Verdun wacht op toelating in Steam Greenlight

by Eric Bartelson31 mei, 2013

Twee Nederlandse studio’s hebben de afgelopen tijd samengewerkt om een shooter te maken die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog. Terwijl de Tweede Wereldoorlog bijna volledig is na te spelen met de vele games die erover zijn verschenen, is de Eerste Wereldoorlog opmerkelijk genoeg vrijwel ongebruikt gebleven door developers. Met Verdun proberen Blackmill Games en M2H daar nu verandering in te brengen. De game staat op Greenlight in de hoop op een plekkie op Steam.

Even wat achtergrond. Verdun is gemaakt in Unity door drie developers van twee bedrijfjes. De game is een massively multiplayer online game waarin teams van vier spelers het tegen elkaar opnemen. Vooralsnog zijn alleen Frankrijk en Duitsland speelbare landen. De game is nu in open beta. Speel ´m daar online of download de game eerst. Steun de game hier op Greenlight. Na de klik bewegende en stilstaande beelden.

web25 web24 Verdun2

Verdun 3

Verdun4

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.