Nieuws
Now Reading
Video • Indigo San Francisco — The Movie
0

Video • Indigo San Francisco — The Movie

by Matthijs Dierckx23 mei, 2013

Over Indigo San Francisco — de speelbare expo van Nederlandse games tijdens de GDC — plaatsten we eerder al een nieuwsbericht, een korte video en een fotoreportage. Nu is het dan de buurt aan de ultieme, definitieve, iets-met-mega… sorry, nu is het dus de beurt aan de afsluitende film over het event. Een leuke sfeerimpressie vol met Engels in een Nederlands accent. Knap in elkaar gedraaid door de heren van Dyzlo Film.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.