Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Legacy Tales: Mercy of the Gallows van Youdagames
0

Uit Nu! • Legacy Tales: Mercy of the Gallows van Youdagames

by Eric Bartelson17 mei, 2013

Youdagames heeft net weer een puzzel/hidden object game uitgebracht onder de wat bombastische naam Legacy Tales: Mercy of the Gallows. Je helpt de geest van een jonge vrouw met het ontrafelen van een mysterie. De schrijver van het verhaal is lekker los gegaan met verwijzingen naar ons VOC verleden en de legende van de Vliegende Hollander.

Wat is er allemaal aan de hand dan? Ach, moeten we het echt allemaal uitleggen? We noemen nog wel even kapitein William van der Decken en de Batavia, piraten en de dolende geest die je waarschuwt voor enge dingen. Grappig, vorige week vertelde Youdagames-baas Jurriaan van Teunenbroek tijdens Control Gamelab nog dat het overgrote deel van de spelers elk spoor van een verhaal rücksichtslos doorklikt. Dat heeft de Amsterdamse studio dus niet weerhouden om voor Legacy Tales: Mercy of the Gallows fijn uit te pakken. De soundtrack is weer verzorgd door Dutch Game Award-winnaar Maarten Bonder. De stemmen komen uit de geluidsdichte studio van Thomas Kalksma. Na de klik de trailer en muziek uit de game. Oh en speel ‘m hier.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.