Nieuws
Now Reading
Nieuws • Wees er snel bij, want de kunst van Bioshock Infinite vliegt de winkel uit
0

Nieuws • Wees er snel bij, want de kunst van Bioshock Infinite vliegt de winkel uit

by Eric Bartelson26 april, 2013

Cook and Becker, de Nederlandse handelaar in digitale kunst, heeft een nieuwe collectie met kunst uit de game Bioshock Infinite. Zoals altijd gaat het om hoge kwaliteit prints in een beperkte, genummerde oplage. De afbeeldingen komen vergezeld met de handtekening van designer Ken Levine.

Mede-eigenaar Maarten Brands is zeer tevreden met het resultaat van de prints: “Het is ons eerste experiment met in-game renders. Het lijkt nu in-game maar die afbeeldingen zijn tienduizenden pixels breed.” De populariteit van de game en de kwaliteit van de afbeeldingen heeft er voor gezorgd dat er al een paar werken uitverkocht zijn, zoals het twee meter brede ‘Song Bird‘. Bezoek de Cook and Becker site hier en bekijk na de klik nog meer Bioshock Infinite kunst.

Elizabeth

 

Irrational6-Motorized Patriot

 

Battleship_Bay

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.