Control
Now Reading
Nieuws • Studenten opletten: gratis naar de GDC Europe en Gamescom in Keulen
0

Nieuws • Studenten opletten: gratis naar de GDC Europe en Gamescom in Keulen

by Matthijs Dierckx23 april, 2013

Studenten, opgelet — deze is leuk! Het samenwerkingsverband Level Up! biedt een aantal studenten de mogelijkheid om gratis de Game Developers Conference en Gamescom in Keulen te bezoeken. Daarvoor hoef je bizar weinig te doen, namelijk dit formulier invullen. Hoe de definitieve selectie plaatsvindt is ons niet bekend, maar er is een flink aantal plaatsen beschikbaar.

Alle studenten van Nederlandse gamesopleidingen komen in aanmerking — ook buitenlandse studenten die een volledige master in Nederland volgen, kunnen zich aanmelden. Level Up! zorgt voor het transport, overnachtingen en toegang tot de GDC Europe (ter waarde van 925 euro) en de Gamescom. Oftewel: nu invullen dat formulier!

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.