Control
Now Reading
Kort • Laatste keer de Cover van nr.33 — nu als wallpaper
0

Kort • Laatste keer de Cover van nr.33 — nu als wallpaper

by Matthijs Dierckx19 april, 2013

Ok, we beloven dat dit de laatste keer is dat we het hebben over de prachtige cover van de huidige uitgave door Dick Grinwis. En dat doen we met twee download linkjes voor de wallpapers in 16 bij 9 en 16 bij 10-formaat. Enjoy!

>> DOWNLOAD CONTROL33_DICK_GRINWIS_16x9_WALLPAPER
>> DOWNLOAD CONTROL33_DICK_GRINWIS_16x10_WALLPAPER

 

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.