Control
Now Reading
Control • Aankondiging Serious Games Special 2013
0

Control • Aankondiging Serious Games Special 2013

by Redactie19 april, 2013

Presenteer uw bedrijf aan honderden potentiële opdrachtgevers

Al twee jaar brengt Control met succes vele tientallen serious games bedrijven onder de aandacht van honderden mogelijke opdrachtgevers. Binnenkort verschijnt dan ook de Control Serious Games Special 2013: dé kans om ook uw studio onder de aandacht te brengen en zo mogelijk nieuwe opdrachten binnen te halen.

Ook dit jaar is de uitgave Engelstalig wat wederom een extra groot bereik betekent. De oplage is 2.500 exemplaren waarvan er 1.500 direct en op naam verzonden worden naar directies en beslissers van honderden bedrijven en instellingen. De overige exemplaren verspreiden we op relevante beurzen en congressen.

Lees meer over de mogelijkheden om te participeren >>>

Bekijk hier de editie van vorig jaar.

About The Author
Redactie