Nieuws
Now Reading
Video • Zo maakte Dick Grinwis de cover van Control #33
0

Video • Zo maakte Dick Grinwis de cover van Control #33

by Eric Bartelson16 april, 2013

De cover van Control #33 heeft veel reacties losgemaakt. Artist Dick Grinwis heeft op geheel eigen wijze bekende Nederlandse gamecharacters en bedrijfslogo’s verwerkt in een dynamische afbeelding die de voor- en achterkant van de Control beslaat.

In deze timelapse kan je zien hoe de cover tot stand is gekomen. Van de allereerste schetsen tot het uiteindelijke resultaat in twee leerzame minuten. Grinwis is freelance illustrator en dus in te huren. Kijk op zijn website voor meer info. De muziek, nu met extra wup-wup, komt uit het brein en de uitgebreide library van Jonathan van den Wijngaarden. Na de klik het filmpje.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.