Nieuws
Now Reading
Video • Live motion capture in Unity met de plug-in van Xsens
0

Video • Live motion capture in Unity met de plug-in van Xsens

by Eric Bartelson12 april, 2013

We hebben al eerder geschreven over de kost-efficiënte manier van motion capture van Xsens. Ze deden zelfs een live demonstratie tijdens Control Gamelab #3 waarbij Karel Millenaar voor een onvergetelijke mocap sessie zorgde. Dankzij het pak van Xsens is mocap niet meer gebonden aan een met camera’s volgehangen studio, je kan letterlijk overal aan de slag. Nu is dan ook een plug-in voor Unity beschikbaar waardoor mocap steeds meer bereikbaar wordt voor indie devs.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.