Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Mystery Friend van 2Boost en Luyfel: Wie is het? met Facebook-vrienden
0

Uit Nu! • Mystery Friend van 2Boost en Luyfel: Wie is het? met Facebook-vrienden

by Matthijs Dierckx9 april, 2013

“Bestaat dat dan nog niet?” Dat was mijn eerste reactie toen ik Mystery Friend onder ogen kreeg: een Wie is het?-variant met Facebook-vrienden voor iPhone. Zelden zo’n logische combi gezien die jarenlang onbenut is gebleven. Enfin, nu bestaat het dus wel dankzij twee creatieve bedrijven uit Brabant: 2Boost en Luyfel.

De app is gratis en via een in-app purchase reclame-vrij te maken. De developers hebben goed gekeken naar games als WordFeud en Draw Something, met bijvoorbeeld in-game munten waarmee ‘bommen’ te kopen zijn. Check de trailer na de klik.

 

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.